054 501 294

Pièces détachées - Outillage - Pneus - Peintures - Diagnostic

 • Nederlands
 • Français

Fietsdragers - trekhaak

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen. Zéér geschikt voor mountainbike en/of racefiets, door de bevestiging aan de trapperarm.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen. Gaat u met een 4x4 auto (met een reservewiel achterop de auto) op pad en wilt u uw fietsen meenemen? Dan is de Swing C-XL de perfecte drager voor u.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen of 3 met adapter 022 610. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Compleet met lichtbalk en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 3 fietsen of 4 fietsen met adapter 022 624. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Compleet met lichtbalk en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen of 3 fietsen met adapter 022 624. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Compleet met lichtbalk en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen of 3 fietsen mbv adapter 022 610. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Met geïntegreerde verlichting en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen of 3 fietsen mbv adapter 022 710. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Met geïntegreerde verlichting en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 3 fietsen of 4 fietsen mbv adapter 022 611. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Met geïntegreerde verlichting en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 (electro) fietsen. Opvouwbare fietsdrager met geïntegreerde verlichting en 13-polige stekker. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten.

Deze fietsdrager is geschikt voor 2 fietsen. Eindelijk een fietsdrager waarbij de zware E-bikes niet meer getild hoeven te worden.

Deze fietsdrager is geschikt voor 3 fietsen of 4 fietsen mbv adapter 022 711. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten. Met geïntegreerde verlichting en 13-polige stekker.

Deze fietsdrager is geschikt voor 3 fietsen of 2 electrofietsen. Opvouwbare fietsdrager met geïntegreerde verlichting en 13-polige stekker. Wielfixatie dmv spanriemen op de wielgoten.

Panier

Votre panier est vide.

Toujours

 • Tout est disponible le jour-même
   
 • Un large stock en permanence
   
 • Le plus grand assortiment de pièces, accessoires et outils pour voiture
   
 • Une qualité professionnelle
   
 • Des connaissances de pointe
   

Plus d'info?

Volg ons